Om os

Med 360 Brandrådgivning som samarbejdspartner er du altid sikret en helhedsorienteret brandrådgivning til dit byggeri

Vi har over 10 års erfaring med brandrådgivning

360 brandrådgivning er en relativt ny virksomhed, der blev stiftet i 2019. Det hele startede som et passionsprojekt af den nuværende ejer & adm. direktør, Hans Nyfjord, som i længere tid havde haft en drøm om at starte sin egen virksomhed. 

Efter mange års arbejde tog Hans beslutningen i 2019 og blev selvstændig erhvervsdrivende. Siden opstarten er det kun gået fremad, og i dag er 360 Brandrådgivning en af de førende, små virksomheder på markedet, der arbejder med certificeret brandrådgivning.

360 Brandrådgivning har erfaring med meget store og komplicerede byggesager og udfører i forbindelse med byggesager brandteknisk dimensionering, hvor vi bl.a. anvender  CFD analyser og evakueringsanalyser.

Vi arbejder primært ud fra bygningsreglementerne med tilhørende eksempel samlinger, vejledninger og bilag. Dertil arbejder vi også efter beredskabslovens bestemmelser i medfør af de forskellige tekniske forskrifter.

Desuden anvender vi ofte udenlandske standarder, f.eks. NFPA, som er en del af ”inspirations kataloget” for at definere atypiske opgaver og finde et accepteret sikkerhedsniveau.

I hvert enkelte tilfælde anvender vi erfaringer fra sammenlignelige opgaver, hvor vi inddrager vores operative viden som indsatsledere.

Vi har over 10 års erfaring med forbyggende og operativ brandsikring.

Du skal vælge os pga. vores mange års erfaring med brandrådgivning og brandtilsyn